Daily Diary.

Minden, ami belőlem jön.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Válság???

2009.06.12. 23:02 | csato92 | 2 komment

Nem mond sokat a cím, ez természetes. Ebben a posztban a futballpiac heti történéseit vesézném ki. Aki kicsit odafigyel, olvas újságot, vagy épp a meinvipről kilépve beleolvas a napi történésekbe tudhatja, hogy a Spanyol Királyi Gárda csillagászati összegekért próbálja frissíteni a keretet.

Az hét első hivatalosan is megerősített vétele, a brazil nemzetiségű sztár Kaká volt. A 2003 óta a Milánban játszó játékosért, mindössze 67.2 millió eurót perkált a Madrid, így Kaká nem tudta megelőzni Zizut, akiért 70 milliót csúsztatott a már fennt említett gárda 2001-ben a Juvénak.

Köztudott ugye, hogy Károly bá' dugdossa a pénzt Pérez zsebébe az átigazolásokhoz, de a gazdasági világválság közepén ez egy kicsit groteszk. (Még nem teljesen, mert C. Ronit még nem említettem :D ). A Barca elnökében, La Portában is felmerült a kérdés, hogy honnan szerzi a pénzt a Gárda, és egy elegáns interjúval bizonyította az öreg, hogy nem feltétlen a lovetta beszél. Szoval biztosan lehetünk benne, hogy a Barca és a Reál közti kapcsolat továbra is "idilli" lesz.

Apropó,János Károly, családját tekintve Bourbon, ez mondjuk magyarázat lehet a pénzre, bár nem hiszem, hogy az előző két Alfonztól megörökölt pénzből fizetnek a játékospiacon.  :)   Na mostmár hagyjuk szegény Charlest, lépjünk tovább.

A csütörtöki nap mindenkit letaglózott. Ronaldo 94 millió euróért igazolt a Real Madrid csapatába. Nagyon várom a következő heti sportújságokat, teli lesz szpemmelve a kritikákkal, riportokkal.

Zárásként annyit mondanék, hogy nagyon szimpatikus volt La Porta nyilatkozata, aki a Reál módszerét, a kiforrot sztárrokkal való betápolást "elítéli", és az egyszerűbb igazolásokban, és a Barca belső nevelésében bízik. De én nem védem őket, főleg miután kiütötték az általam jobban preferált Manchestert a BL döntőjében.

Ha végig olvastad köszi, nem biztos hogy sokértelme volt megirni, de én jól éreztem magam.

Üdvtök.

Címkék: madrid c real ronaldo milan kaká transfer

A bejegyzés trackback címe:

https://csato.blog.hu/api/trackback/id/tr951181931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zaltee · http://www.nevemzolika.blogspot.com 2009.06.13. 11:04:37

a lényeg, hogy téged szórakoztasson, aztán minden megy majd magától, csak így tovább, gratz! :)
süti beállítások módosítása